Skip to main content

Blackjack strategie

Als je blackjack wil spelen, zou je een strategie kunnen hanteren. Een veelgebruikte strategie is de Martingale strategie. Wanneer je al langer in het live casino speelt kun je de strategie kennen en toe hebben gepast bij roulette. Daar kun je deze strategie namelijk ook gebruiken. Het gaat er om dat je hierbij een bedrag in gaat zetten en wanneer je hebt verloren dat je de volgende ronde de inzet dan gaat verdubbelen, dit doe je net zolang tot je hebt gewonnen. Als je eenmaal hebt gewonnen dan heb je de inzetten van de vorige ronden waarin je hebt verloren wel weer meteen terug verdiend. Je kunt nu weer een nieuwe ronde starten met een nieuwe inzet. Bij deze strategie is het wel belangrijk dat je er aan denkt dat wanneer je eerste inzet al hoog is en je verliest een paar keer, dat je dan wel een hogere inzet moet plaatsen. Dit kan hoog oplopen wanneer je een paar ronden hebt verloren, maar dan is het wachten op het moment tot je gaat winnen en dan heb je wel alle inzetten weer terugverdiend.

In de toekomst komen hier weer legale partijen met online blackjack in het aanbod, verwijzingen zijn vanwege gewijzigde regelgeving per 1-7-2023 verwijderd..

Verschillende strategie├źn

Een andere strategie die je bij blackjack kunt inzetten is splitsen. Als je twee kaarten krijgt met dezelfde waar dan mag je splitsen. Het is bij het splitsen wel belangrijk dat je gaat kijken welke kaarten jij hebt en welke kaarten de bank heeft. Deze zullen namelijk de doorslag geven om de juiste beslissing te kunnen maken. Als je deze strategie gaat gebruiken dan is er een speciale strategie tabel voor het splitsen die je dan kunt hanteren om je keuzes te maken.

Lage inzet blackjack

Blackjack kan gespeeld worden met een lage inzet, dit houdt in dat je vaak al vanaf tien eurocent kunt spelen. Dit wordt vaak gekozen door mensen die of voor de eerste keer voor geld gaan spelen of mensen die een bepaalde strategie willen oefenen voordat zij voor veel geld gaan spelen. Je kunt namelijk een strategie het beste eerst leren kennen zodat je de gevolgen kent van het spel. Hierdoor ben je beter voorbereid wanneer je voor veel geld gaat spelen. Maar het kan ook zijn dat je graag laag in gaat zetten omdat het je gaat om het plezier van het spel en niet om de hoeveelheid geld die je hier kunt winnen. Als het je puur om het spel, het plezier en het ontspannen gaat, dan zou lage inzet blackjack een goede optie kunnen zijn. Je kunt dan namelijk met een groot bedrag lang spelen en uren genieten van de spanningen van het spel.

Hoge inzet blackjack

Als je kiest voor hoge inzet blackjack, dan gaat het er om dat je erg hoge bedragen in gaat zetten. Bij het inzetten van deze hoge bedragen kun je ook nog een strategie hanteren. Mocht dit dan de Martingale strategie zijn, zorg er dan wel voor dat je voldoende geld op je account hebt staan zodat wanneer je een keer hebt verloren, je meteen weer je inzet kunt verdubbelen in de hoop dat je de nieuwe ronde gaat winnen en de inzet in een keer terug kunt verdienen. Probeer het maar eens uit en dan ontdek je of je een speler bent die graag een risico neemt door wat meer geld in te zetten dan je gewend was. Sommige mensen wagen graag een gokje met meer geld, mocht je dat ook doen, dan kan hoge inzet blackjack een goede keuze zijn.